محل تبلیغات شما

آموزش طرز تهیه حلیم گندم با گوشت ویژه ایام محرم

آشپزی امروز به نحوه طبخ حلیم از غذاهای سنتی ایرانیان مربوط می شود

 

 

حلیم یکی از غذاهای اصیل و سنتی ایرانی است که به مدل ها و سلیقه های مختلفی درست میشود. در این پست به روش پختن حلیم گندم خوشمزه و پر خاصیت با گوشت پرداخته شده است.

.

مواد لازم حلیم:
– گوشت ران گوسفند یا نرمه گوساله 250 گرم
– بلغور گندم نیم کیلو
– نمک به مقدار لازم
– دارچین به مقدار لازم
– شکر به مقدار لازم
– روغن کرمانشاهی به مقدار لازم


اف اس ام اس

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها