غذاهای مکزیکی به خوراک ها و سبک طبخ غذاهای مکزیکی گفته می شود که طعم های متنوع، ظاهر رنگارنگ، ادویه جات متفاوت و به طور کلی مواد تشکیل دهنده آن از مکزیک سرچشمه گرفته است. در نوامبر سال 2010 میلادی، غذاهای مکزیکی توسط یونسکو به فهرست میراث فرهنگی و معنوی یونسکو اضافه شد. غذاهای مکزیکی یکی از متنوع ترین فرهنگ های غذایی در جهان، پس از غذاهای چینی و هندی به شمار می روند. حبوبات یکی از ارکان اصلی غذاهای مکزیکی است به عنوان مثال ذرت و لوبیا برای ساخت آرد ماسا و چیپس بکار می روند همچنین کدو و فلفل قرمز نیز در غذاهای مکزیکی بسیار زیاد استفاده می شوند. بعد از ذرت، برنج رایج ترین دانه در غذاهای مکزیکی می باشد. از گیاهان دارویی و معطر نیز در غذاهای مکزیکی استفاده می شود که بیشتر شامل ادویه، پونه کوهی، گشنیز، دارچین، کاکائو و فلفل می باشد همچنین استفاده از سیر و پیاز نیز در غذاهای این کشور بسیار رایج است. حال در این مطلب قصد داریم تا طرز تهیه کاسه مرغ مکزیکی خوش طعم و مقوی را آموزش دهیم. هم اکنون می توانید برای دیدن این آموزش جذاب به ادامه مطلب مراجعه کنید…
اف اس ام اس
درباره این سایت