محل تبلیغات شما

دستور پخت و آماده سازی کروسان شکلاتی پرطرفدار و خوشمزه

روش تهیه پچ پچ یا کروسان شکلاتی آسان و متفاوت

 

کروسان (به فرانسوی: Croissant) نوعی نان و شیرینی هلالی شکل است. کروسان هر چند به ‌طور اولیه در قرن 13 میلادی در کشور اتریش ابداع و متداول شده، ولی به عنوان نان رسمی صبحانه فرانسوی شناخته می‌ شود و تقریبا در سراسر اروپا یکی از ارکان صبحانه اروپایی است. کروسان ها در انواع ساده و مغزدار تهیه می‌ شوند و از پنیر، گوشت، مغزهای گیاهی، شکلات، خامه و کرم در تهیه آن استفاده می‌ شود. کروسان را می توان هسته اولیه خوراکی ‌های آماده فعلی دانست به خصوص آنکه انواع خام و نپخته آن نیز به صورت یخ زده عرضه می ‌شود. حال در این مطلب قصد داریم تا نحوه آماده سازی کروسان شکلاتی بسیار خوش طعم و آسان را آموزش دهیم. هم اکنون می توانید برای دیدن این آموزش به ادامه مطلب مراجعه کنید…

 

 


اف اس ام اس

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها